Uusiutuvaa energiaa
Ota yhteyttä

Meihin saat yhteyttä:

Puhelimitse   0400 178 477

Sähköpostitse myynti@pellettipojat.fi

Varsinaista liiketilaa / myyntitilaa ei toistaiseksi ole. Keskitymme jatkossa pääasiassa asennuksiin.

Tietosuojaseloste 25.5.2018

Rekisterinpitäjä:
Pellettipojat Ky
Väinämöisenkatu 50
53300 Lappeenranta
myynti@pellettipojat.fi

Yhteydenottorekisteri
Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Käsittelemme henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti.. Yhteystietojen antaminen on edellytys yhteydenottosi hoitamiseen.

Emme kerää henkilötietoja markkinointia varten. 
Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Luovutamme henkilötietosi ainoastaan maahantuojalle jos asiakkuuden hoito sitä vaatii. Esim. sijaintisi on toiminta alueemme ulkopuolella.

Henkilötietojasi vastaanottavat:
- yrityksemme ja sen työntekijät
- myytävien tuotteiden maahantuojayritys ja sen työntekijät

Säilytämme henkilötietojasi:
- sähköpostiarkistosssa kahden kuukauden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:
- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
- oikeus tietojen oikaisemiseen
- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää yhteystietojen luovuttamisen eteenpäin)
- oikeus vastustaa käsittelyä
- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi yhteystietojen luovuttamiseen eteenpäin)
- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle







EtusivuTietoaTuotteetPalvelutOta yhteyttä